محتویات یک کیسه مخلوط خمیر پیتزا Francine را در یک کاسه بریزید و یک چاه حفر کنید.
مخمر را بریزید ، سپس آب گرم اما نه گرم.
روغن زیتون را اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق چوبی به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آید.
با دستهای آرد پاشی شده ، گلوله خمیر خود را روی یک ورق پخت روغن زده قرار دهید و آن را با نوک انگشتان روی کل سطح پخش کنید.
برای چاشنی :
فر را با دمای 240 درجه سانتیگراد روشن کنید (Th 8).
1/2 فلفل را به صورت نوار و قلوب کنگر را به 4 قطعه برش دهید.
سپس نوارهای ژامبون را برش زده و موزارلا را که به صورت خرد شده تهیه کنید.
در آخر ، سس گوجه فرنگی را روی خمیر خود پخش کنید و آن را با پونه کوهی بپاشید.
راز 4 فصل این است که در هر یک چهارم پیتزا یک ماده اصلی قرار دهید: بنابراین 1/4 فلفل ، سپس 1/4 کنگر فرنگی ، 1/4 ژامبون و 1/4 قارچ داشته باشید.
موزارلا را که به صورت خرد شده در سراسر پیتزای خود پخش کنید.
با چند زیتون سیاه تزئین کنید.
حدود 15 دقیقه پیتزا را بپزید.