1. محتویات یک کیسه مخلوط خمیر پیتزا Francine را در یک کاسه بریزید و یک چاه حفر کنید.

  2. مخمر را بریزید ، سپس آب گرم اما نه گرم.

  3. روغن زیتون را اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق چوبی به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آید.

  4. با دستهای آرد پاشی شده ، گلوله خمیر خود را روی یک ورق پخت روغن زده قرار دهید و آن را با نوک انگشتان روی کل سطح پخش کنید.

 الو

برای چاشنی :

  1. فر را با دمای 240 درجه سانتیگراد روشن کنید (Th 8).

  2. 1/2 فلفل را به صورت نوار و قلوب کنگر را به 4 قطعه برش دهید.

  3. سپس نوارهای ژامبون را برش زده و موزارلا را که به صورت خرد شده تهیه کنید.

  4. در آخر ، سس گوجه فرنگی را روی خمیر خود پخش کنید و آن را با پونه کوهی بپاشید.

  5. راز 4 فصل این است که در هر یک چهارم پیتزا یک ماده اصلی قرار دهید: بنابراین 1/4 فلفل ، سپس 1/4 کنگر فرنگی ، 1/4 ژامبون و 1/4 قارچ داشته باشید.

  6. موزارلا را که به صورت خرد شده در سراسر پیتزای خود پخش کنید.

  7. با چند زیتون سیاه تزئین کنید.

  8. حدود 15 دقیقه پیتزا را بپزید.

  9. ژورنال